Rengasmyynti Sastamalassa

Olemme Sastamalan Horniolla toimiva rengasmyynti- ja asennusyritys. Myymme uusiorenkaita sekä uusia renkaita henkilö- ja pakettiautoihin niin yksityisautoilijoille kuin jälleenmyyjille, sekä tarjoamme laajan repertuaarin muita rengaspalveluja.

Ota yhteyttä tai tule käymään rengasliikkeessämme!

ÄSSÄ-uusiorenkaat

Ässä-uusiorenkaat valmistaa Lammilla sijaitseva Ässä renkaat -pinnoittamo. Pinnoitettujen uusiorenkaiden käyttö on ympäristöteko: se vähentää rengasjätettä ja säästää uusien renkaiden valmistuksessa kuluvia, uusiutumattomia luonnonvaroja.

Ässä-uusiorenkaat ovat ympäristöystävällisiä, turvallisia, laadukkaita ja kohtuuhintaisia. Voit tutustua Ässä renkaaseen tarkemmin heidän verkkosivuillaan. Uusiorenkaista saat lisätietoa Suomen Rengaskierrätyksen sivuilta.

suomen_rengaskierratys_logo.jpg

Uudet renkaat laatumerkeiltä

Vähittäismyynnistämme löydät uusiorenkaiden lisäksi tehdasuudet merkkirenkaat laatumerkeiltä kuten Kumho, Michelin, Good Year, Pirelli ja Bridgestone. Valikoimamme kattaa niin kesärenkaat kuin talvirenkaat, kitkarenkaat ja nastarenkaat - moniin eri merkkeihin ja malleihin.

Sinun ei tarvitse toki lähteä meiltä renkaat kainalossa, vaan palvelumme kattavat paljon muutakin, renkaiden asennuksesta kierrätykseen. Lue lisää!

renkaat.jpg

Osta autonrenkaat Sastamalasta

Rengasliikkeestämme Sastamalan Horniolta saat asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua sekä laadukkaat renkaat ja rengaspalvelut autollesi.

Palvelemme arkisin klo 8-16 ja muina aikoina sopimuksen mukaan.

Ota yhteyttä tai tule käymään!