Ammattitaitoiset rengaspalvelut Sastamalasta

Laadukkaiden renkaiden lisäksi tarjoamme asiantuntevat rengaspalvelut asiakkaillemme. Toimitilamme sijaitsevat Horniolla Sastamalassa, ja sieltä käsin palvelemme niin yksityisasiakkaita kuin yrityksiä ja jälleenmyyjiä. Tutustu palveluihimme ja ota yhteyttä!

asentajapoika.jpg Renkaiden asennus- ja korjaustyöt

Asennushallissamme ystävällinen henkilökuntamme suorittaa vaativimmatkin asennustyöt vuosien vankalla kokemuksella nykyaikaisilla asennus- ja tasapainotuskoneilla. Meiltä saat myös vannetyöt ja renkaiden paikkaukset kohtuuhintaan.

Myymme asiantuntevasti laadukkaat renkaat henkilö- ja pakettiautoihin - lue lisää rengasmyynnistämme.

Renkaiden kierrätys

Toimimme yhteistyössä Suomen Rengaskierrätys Oy:n kanssa, joten toimipaikastamme löytyy myös vastuullinen renkaiden kierrätyspiste. Voit tuoda siis vanhat ja kuluneet renkaasi meille kierrätettäväksi, ja ne saavat uuden elämän joko pinnoitettuina uusiorenkaina, tai jos kunto ei riitä uusiorenkaaksi, uusi käyttö voi löytyä esimerkiksi tienpohjien eriste- ja täyttömateriaalina, meluvallien perustuksina, asfaltin täyteaineena tai urheilukenttien pohjana.

Käänny rengasasioissa meidän puoleemme

Saat asiantuntevaa ja luotettavaa palvelua kaikissa autosi rengas- ja vanneasioissa. Palvelemme Sastamalan Horniolla arkisin klo 8-16 ja lisäksi muina aikoina sopimuksen mukaan.

Ota siis yhteyttä tai tule käymään!